Stoiximan Super League

Φουλάρει για Πανιώνιο χωρίς νέα προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Με τον Ρόμπιν Λουντ να υποβάλλεται σε θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που υπέστη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την 1η αγωνιστική των play-off κόντρα στον Πανιώνιο.

Την προετοιμασία του για το ματς της 1ης αγωνιστικής των play-off (14/5) κόντρα στον Πανιώνιο συνέχισε ο Παναθηναϊκός, με το μοναδικό πρόβλημα να είναι αυτό του Ρόμπιν Λουντ.

Ο Φινλανδός άσος που υπέστη βαρύ διάστρεμμα υποβλήθηκε σε θεραπεία και πλέον κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να είναι έτοιμος για τον δεύτερο γύρο των play-off.

Το πρόβλημα με τον Λουντ είναι και το μοναδικό που έχει να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού οι υπόλοιποι απόντες (Τελάντερ, Πίσπας και Στάικος) είναι γνωστοί και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την προπόνηση του Παναθηναϊκού:

Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Με ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις ταχύτητας με σουτ, μονομαχίες 1 vs 1 και πιεστικά παιχνίδια συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού εν όψει των playoffs που ξεκινούν την προσεχή Κυριακή. Ο Ρόμπιν Λουντ υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ οι Τελάντερ, Πίσπας και Στάικος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x