Stoiximan Super League

«Φουλάρει» για στράικερ ο ΠΑΟΚ – Στο Όστερμπεεκ ο Κουτσολιάκος

Τις επτά μεταγραφές έφτασε μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν και οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν για την απόκτηση ενός επιθετικού. Τι κρύβει η χθεσινή επίσκεψη του Κουτσολιάκου.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για το γεγονός πως το ρόστερ της επόμενης σεζόν έχει διαμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, προκειμένου να υπάρχει πίστη πως θα είναι έτοιμο για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει σε επτά μεταγραφές και δημοσιεύματα θέλουν τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται πλέον για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Σίγουρα, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, ενώ δύο από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Euro (ο Μακ και ο Κάτσε) είναι και εκείνοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Εφόσον, βέβαια, φτάσει κάποια πρόταση που να ικανοποιήσει τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, εν τω μεταξύ, βρέθηκε χθες ο γνωστός Έλληνας μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με ομάδες στη Γερμανία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης ήθελε να συζητήσει από κοντά με τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έφτασε στο Όστερμπεεκ μαζί με τον Χοσέ Κάνιας, για την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν θετικά μηνύματα όσον αφορά τη επέκταση της συνεργασίας με τον διεθνή άσο, αλλά δεν υπάρχει και βιασύνη από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως είναι φυσικό, όμως, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ο Κουτσολιάκος συζήτησε και για τα ενδεχόμενα «πάρε-δώσε» του ΠΑΟΚ, ώστε να βοηθήσει στις πωλήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ίβιτς και να κάνει κάποιες επαφές για τα τελευταία κομμάτια του παζλ του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x