Stoiximan Super League

Φουλάρει για τον φορ η ΑΕΚ!

Στην τελική ευθεία για απόκτηση σέντερ-φορ μπαίνει η ΑΕΚ. Στην «Ένωση» κορυφώνουν τις επαφές τους σε όλα τα μέτωπα και κλείνουν παίκτη ως τη Δευτέρα. Δείτε τι ισχύει σε κάθε μια από τις περιπτώσεις.

Φουλ επίθεση στο θέμα του… επιθετικού παίζει η ΑΕΚ!

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος (κι ενώ είναι ειλημμένη πλέον η απόφαση για την απόκτηση ενός σέντερ-φορ «killer») στην «Ένωση» κορυφώνουν τις επαφές τους σε όλα τα μέτωπα.

Με κάθε περίπτωση να έχει διαφορετικά δεδομένα -και κατά συνέπεια διαφορετικό συντελεστή δυσκολίας- οι «κιτρινόμαυροι» επιδιώκουν ως το βράδυ της Δευτέρας να έχουν κλείσει τον παίκτη που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Τις λιγότερες πιθανότητες για να είναι αυτός τις έχει, στην παρούσα φάση, ο Φακούντο Φερέιρα. Όπως αποκάλυψε το sport-fm.gr, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε απευθείας επαφή με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου για την παραχώρηση του Αργεντινού, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να καλυφθεί το ετήσιο συμβόλαιό του για να έρθει ως δανεικός (σ.σ. μόνο με αυτό το καθεστώς συζητείται).

Ενώ λοιπόν παραμένει ανοιχτό το θέμα του Κάιλ Λάφερτι -με τις ικανότητες του Βορειοιρλανδού να χαίρουν εκτίμησης και τις συζητήσεις για συμφωνία μαζί του να μην έχουν τελειώσει- δυνατά έχει μπει στο παιχνίδι και ο Καλού Ούτσε.

Κι αυτό διότι ο Νιγηριανός (εκτός από αξιόπιστος σκόρερ) φαντάζει και η πιο προσιτή περίπτωση. Με κασέ που μπορεί να καλυφθεί, χωρίς την ανάγκη να πληρωθεί ομάδα και με τη δυνατότητα να κλείσει ακόμα και μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη (όταν και εκπνέει η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x