Stoiximan Super League

Φουλάρει για τον χαφ ο Ολυμπιακός

Ανεβάζει στροφές για να κλείσει άμεσα μέσο ο Ολυμπιακός. Ο Γιάκομπ, ο Αράο και ο Πρισιτς.

Τα δίνει όλα για τον χαφ ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ τους το φετινό καλοκαίρι, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν πιάσει λιμάνι είναι διψήφιος, αλλά η υπόθεση που αναμφίβολα έχει μείνει πίσω είναι του κεντρικού χαφ. Του παίκτη που θα δώσει ποιότητα και νέα πνοή.

Εξάλλου, η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε ιδιαίτερα και τους Φρανσουά Μοντεστό-Κριστιάν Καρεμπέ σε πρόσφατη σύσκεψη που είχαν.
Οι Πειραιώτες θέλουν να πάνε με όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα επίσημα ματς και σίγουρα να έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάθεσή του τον κεντρικό χαφ, αν και για το πρώτο ματς (09/08) με τη Λουκέρνη είναι δύσκολο να βοηθήσει, ακόμη και σήμερα να αποκτηθεί.

Φαβορί δεν υπάρχει στην παρούσα φάση, αλλά σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο. Η περίπτωση του Κλαούντιο Γιάκομπ έχει πέσει στο τραπέζι, όπως αναφέρεται στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», έχει μείνει εδώ και αρκετό καιρό ελεύθερος (ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη Γουέστ Μπρομ), θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής στην Αγγλία και δεν επιθυμεί να επιστρέψει ακόμη στην πατρίδα του την Αργεντινή. Υπάρχει ενδιαφέρον από Ροζάριο και Ρασίνγκ.

Το συν της υπόθεσης για τον Ολυμπιακό είναι ότι τα περιθώρια στενεύουν για Αγγλία, διότι οι μεταγραφές στο Νησί έχουν ημερομηνία λήξης και συγκεκριμένα, υπάρχει διορία μέχρι 9 Αυγούστου.

Στη Βραζιλία συνεχίζουν να κρατούν στην επιφάνεια το θέμα Γουίλιαν Αράο, για το οποίο έχει υπάρξει διάψευση μόλις πριν δύο ημέρες από τον Ολυμπιακό, που τονίζει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος δεν απασχολεί πλέον. Υπάρχει και ο Σάνιν Πρισιτς, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεν και σίγουρα δεν είναι περίπτωση που πρέπει να ξεγράψουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x