Stoiximan Super League

Φουλάρει μεταγραφικά η ΑΕΚ, στο χέρι της ο Μασούντ

Η ΑΕΚ κινείται ζωηρά και τις επόμενες μέρες αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις με αμυντικό χαφ και αριστερό εξτρέμ. Στο χέρι της «Ένωσης» και ο Μασούντ.

Η γκέλα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) «πάγωσε» τον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι ως προς τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την ενίσχυση της ομάδας. Η μεταγραφική ενίσχυση προχωρά και είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν περισσότερες από μία μεταγραφές πριν την έλευση του 2017. Άλλωστε ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει στα χέρια του περισσότερες λύσεις.

Προτεραιότητα αποτελούν πάντα οι προσθήκες αμυντικού χαφ και αριστερού εξτρέμ, για τις οποίες αναμένονται εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, ενώ φαίνεται πως προχωρά και του Σοτζέι Μασούντ. Όπως αναφέρει η Live Sport, ο ατζέντης του Ιρανού μεσοεπιθετικού, Ρέζα Φεζαέλι, αναμένεται στην Αθήνα για τη λύση του συμβολαίου του 33χρονου άσου με τον Πανιώνιο κι ακολούθως θα μιλήσει με την ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά και ο Μασούντ, που προπονείται στα Κανάρια Νησιά με τη Λας Πάλμας (όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν) ίσως τελικά υποχωρήσει και υπογράψει για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης ενός χρόνου για την «Ένωση» κι όχι κλειστό συμβόλαιο ενάμιση έτους όπως θα ήθελε ο ίδιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x