Stoiximan Super League

Φραντζέσκος: «Ο Μολέδο είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα»

Στην επικείμενη μετακίνηση του Ροντρίγκο Μολέδο στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Φραντζέσκος πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ροντρίγκο Μολέδο μίλησε ο Κώστας Φραντζέσκος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, εξήρε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Βραζιλιάνου οπισθοφύλακα λέγοντας πως είναι «ο καλύτερος στη θέση του στην Ελλάδα» και πρόσθεσε πως «μαζί με τον Βαρέλα θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο».

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis'':

Για τον δανεισμό του Μολέντο: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα στη θέση του γιατί είναι τρομερός επαγγελματίας. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, το αγαπάει, δένεται με την ομάδα και παίζει με αυτή. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, στις μονομαχίες, διαβάζει εύκολα τις φάσεις και βγαίνει πρώτος στη μπάλα. Ως αδυναμία θα μπορούσαμε να πούμε τη δημιουργία παιχνιδιού με τη μπάλα κάτω. Δεν νομίζω ότι οι άλλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο έχουν καλύτερο από το Μολέντο».

Για τη διάρκεια του δανεισμού: «Δεν ξέρω τη συμφωνία έχουν υπογράψει. Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια δυναμική που μπορεί να τον κρατήσει. Μπορεί ο Μολέντο να ταυτιστεί με τον ΠΑΟΚ και να θέλει να μείνει. Πολλά μπορεί να γίνουν σε τρεις μήνες. Δεν θα έρθει να κοροϊδέψει. Να είστε 100% σίγουροι για αυτόν».

Για το δίδυμο με Βαρέλα: «Ο προπονητής ξέρει ποιος θα παίξει με το Μολέντο δίπλα αλλά είναι η καλύτερη λύση αμυντικά για τον ΠΑΟΚ».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι συναρπαστικό από βαθμολογικής άποψης γιατί ως θέαμα είναι ίσως από τα χειρότερα. Με ευχαριστεί ο Ατρόμητος, είναι μια ομάδα που μπαίνει και δείχνει να το γουστάρει και παίζει για να νικήσει είτε παίζει εντός είτε εκτός. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα ντέρμπι. Πλέον δε νομίζω να χάνουν βαθμούς στα λεγόμενα μικρά παιχνίδια».

Για τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτάσει στα ντέρμπι με τη διαφορά που υπάρχει. Η Τούμπα μεταμορφώνει τους παίκτες, θέλουν δε θέλουν. Πιστεύω ότι είναι ένα αβαντάζ για εκείνον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x