Stoiximan Super League

«Φρέσκαρε» τον Ολυμπιακό ο Σίλβα

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Στις νίκες μετά από δύο ήττες (με ΑΕΚ και Άντερλεχτ) επιθυμεί να επιστρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί το τελευταίο διάστημα.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Βούρο και Σαλίνο.

Κασάμι και Καμπιάσο θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τους Φουστέρ και Κολοβό να παίζουν στα πλάγια. Φανέλα βασικού παίρνει και ο Τσόρι, με τον Πουλίδο να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Ιντέγε, Μαζουακού και Ρέτσος. Εκτός είναι οι Σιόβας, Πάρντο, Ερνάνι, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο! / The line-up for today's match against Atromitos! #olympiacos #superleague #OLYATR

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x