Stoiximan Super League

Φρεσκάρισμα ενόψει Βέροιας για ΠΑΟΚ

Χωρίς τους τιμωρημένους Λέοβατς και Μυστακίδη, αλλά και τους Κρέσπο, Μπρκιτς και Κάνιας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα αντιμετωπίσει την Βέροια ο ΠΑΟΚ.

Μετά την απότομη προσγείωση στο ματς με την Σάλκε, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες στην Σούπερ Λίγκα στο ματς απέναντι στην Βέροια. Η ομάδα του Ίβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή για το κυριακάτικο ματς στην Τούμπα.

Σε αυτή εκτός απ’ τους τιμωρημένους Μυστακίδη και Λέοβατς δεν θα βρίσκεται για προληπτικούς λόγους και ο Κρέσπο, που αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον μηρό στο παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς. Εκτός έμεινε και ο Κάνιας, που συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και ο Μπρκιτς, που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.


Αναλυτικά: Γλύκος , Σιαμπάνης , Κίτσιου , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Βαρέλα , Μαλεζάς , Πούγγουρας , Χαρίσης , Κάτσε , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ουάρντα , Κάμπος , Ενρίκε , Αθανασιάδης , Πρίγιοβιτς .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x