Stoiximan Super League

Φρέσκος Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη

Από αρκετούς παίκτες που έχουν λιγοστό (έως και μηδενικό) χρόνο συμμετοχής αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού. Μέσα ο Βιγιαφάνιες.

Σχεδόν αγνώριστος θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει (18/07, 18:30) τον Άρη Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κορωπί. Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί χωρίς τις περισσότερες από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του και θα δοθεί, όπως αναμενόταν, χρόνος σε αρκετούς από τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Πρόκειται για ματς που είχε κλείσει εδώ και καιρό το «τριφύλλι», πριν καν δηλαδή «κλειδώσει» το ματς με την Τσβόλε που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Η αναμέτρηση με τους Ολλανδούς έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (20/07, 21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν έχει τη δυνατότητα ο Αντρέα Στραματσόνι να χρησιμοποιήσει τους βασικούς του παίκτες, αυτούς που έχει στα πλάνα του για τα προκριματικά του Europa League.

Εκτός είναι φυσικά και οι Λέτο-Τελάντερ που έκαναν και πάλι ατομικό, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες -μετά το αρχικό ζέσταμα- έπαιξαν «κορόιδο» και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Σε καλύτερη κατάσταση ήταν σήμερα ο Λούκα Βιγιαφάνιες, δείχνοντας ότι δεν πρέπει να προκαλούν ανησυχία οι ενοχλήσεις που ένιωσε την Κυριακή. Μάλιστα, αναμένεται να αγωνιστεί για λίγο κόντρα στην κυπριακή ομάδα.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Χουχούμης, Μαρινάκης, Νάνο, Ευαγγέλου, Αμπέντ, Στάικος, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Αγγελόπουλος Γ., Μαυρομάτης, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος, Μπουζούκης, Πίσπας και Παπανικολάου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x