Stoiximan Super League

Φρέσκος… ΠΑΟΚ!

Με αρκετές αλλαγές η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης ετοιμάζεται να δώσει χρόνο σε νεαρούς παίκτες. Τακτική από τον 42χρονο τεχνικό. Χαμόγελα για Μαντούρο.

Δεκαεννιά παίκτες πήρε μαζί του ο Γιώργος Γεωργιάδης για το ματς (26/04, 15:00) του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ για την 32η αγωνιστική της Super League. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν μπορεί να υπολογίζει ούτως ή άλλως στους Ρατς, Παπαδόπουλο, Μ. Βίτορ που είναι τιμωρημένοι.

Από την άλλη ο Χέντβιγκες Μαντούρο πάει καλύτερα, παίρνει μέρος στις προπονήσεις χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις, αλλά επειδή δεν έχει επανέλθει μυϊκά στο 100% το χέρι του, έμεινε εκτός αποστολής, καθώς το είχε σπάσει στις 4 Φλεβάρη.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συμπεριλαμβάνεται στο ιατρικό δελτίο είναι ο πατέρας πλέον για δεύτερη φορά Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιάννη Κατσανίκα.

Είναι πολύ πιθανό να δώσει ο Γιώργος Γεωργιάδης χρόνο συμμετοχής στον Ευθύμη Κουλούρη, που είχε χρησιμοποιηθεί -ως αλλαγή- κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά και στον Κυριάκο Σαββίδη.

Στην αποστολή βρίσκονται: Γλύκος, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Περέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x