Το ότι ο κόσμος της ΑΕΚ «εξαφανίζει» τα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό και ετοιμάζεται για φιέστα την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα αντιμετωπίσουν με χαλαρότητα την προσεχή αναμέτρηση. Το αντίθετο, κάτι που φάνηκε και από την σύσκεψη της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στη συνάντηση πήρε φυσικά μέρος ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ αλλά και όλη η ομάδα του, ο υπεύθυνος συνδέσμων όπως και οι εκπρόσωποι των ομάδων περιφρούρησης, που από το ματς με τον Παναθηναϊκό ελέγχουν κάθε ύποπτη κίνηση στις θύρες του ΟΑΚΑ. Μάλιστα, το περιστατικό στη θύρα 13 στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Λάρισα αξιολογείται ως πολύ σοβαρό από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, που συζήτησαν για όλους τους κινδύνους που καλούνται να αντιμετωπίσουν και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Έτσι, λόγω και του γιορτινού χαρακτήρα που έχει δώσει ο κόσμος της ΑΕΚ στο ματς αλλά και από το γεγονός ότι τα εισιτήρια κάνουν φτερά το ένα πίσω απ’ το άλλο, η παρουσία των ομάδων περιφρούρησης και των σεκιούριτι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη όπως και αυστηρότερα τα μέτρα που θα λάβουν έτσι ώστε σε ακόμη ένα παιχνίδι να μην συμβεί το παραμικρό το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα.

Άμεσα, όπως συνηθίζει πλέον η ΠΑΕ σχεδόν σε κάθε ματς, θα αρχίσει τον «βομβαρδισμό» μηνυμάτων στα social Media προκειμένου οι οπαδοί της ΑΕΚ να φτάσουν νωρίτερα στο γήπεδο, να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά αλλά και το νου τους ακόμη και στον διπλανό υπό τον κίνδυνο προβοκάτσιας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ