Stoiximan Super League

«Φτιαγμένος» ο Αλμέιδα: «Θα τα δώσω όλα για να πάρω τίτλους με την ΑΕΚ»

Το αγωνιστικό σχέδιο που του ανέπτυξαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν ο βασικός λόγος που οδήγησε τον Ούγκο Αλμέιδα στην απόφαση να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «O Jogo» λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησής του με τη νέα ομάδα του, ο Πορτογάλος διεθνής φορ έδειξε «φτιαγμένος» να πετύχει στην Ελλάδα.

Και εξήγησε ότι διαπίστωσε πως του ταιριάζει απόλυτα το πρότζεκτ της Ένωσης, υποσχόμενος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη φανέλα με τον δικέφαλο τα επόμενα δύο χρόνια.

«Αποδέχτηκα την πρόταση της ΑΕΚ και αποφάσισα να ξεκινήσω αυτήν τη νέα περίοδο στην καριέρα μου», είπε στους συμπατριώτες του ο Αλμέιδα και συμπλήρωσε: «Ήρθα σε έναν σύλλογο με ιστορία. Η ΑΕΚ έχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα αποτελέσω μέρος αυτού του νέου αγωνιστικού σχεδίου. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Το πρότζεκτ της ΑΕΚ ταιριάζει σε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Θα δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τίτλους με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x