Stoiximan Super League

Φτιάχνει «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα η ΑΕΚ με Σεβίλλη! (pic)

Ντύνει το ΟΑΚΑ στα κιτρινόμαυρα η ΑΕΚ. Στην Ένωση –με αφορμή την συνεργασία με τη Nike- τύπωσαν μπλουζάκια για να σφραγίσουν με στυλ την επιστροφή της ομάδας στο φιλικό με την Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου

Δυναμική επιστροφή όχι μόνο αγωνιστική αλλά και στην κερκίδα επιδιώκουν στην ΑΕΚ και θα την σφραγίσουν στο φιλικό απέναντι στην Σεβίλλη. Στην Ένωση, ανακοίνωσαν, πως στο πλαίσιο της τριετούς συμφωνίας με τη Nike στο φιλικό του επόμενου Σαββάτου (8 Αυγούστου στις 21.00) το ΟΑΚΑ θα γεμίσει με επετειακά μπλουζάκια.

Μάλιστα, οι κάτοχοι εισιτηρίων συγκεκριμένων θυρών θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το συγκεκριμένο t-shirt δωρεάν. Τέλος, στην ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων τονίζεται πως τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές οι τιμές αλλά και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό κόντρα στους κατόχους του Europa League.

inner

Αναλυτικά:

«Ντύστε στα κίτρινα «το ΟΑΚΑ της επιστροφής» για το φιλικό με τη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου με τη συλλεκτική φανέλα της NIKE, που σφραγίζει την τριετή συμφωνία της εταιρίας με την ΑΕΚ, αλλά και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Στους φίλους της ΑΕΚ -μαζί με την αγορά του εισιτηρίου τους στις Θύρες 7, 9, 11, 13, 29 και VIP- θα προσφέρεται δωρεάν το κίτρινο επετειακό t-shirt, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ταυτόχρονα για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας το συλλεκτικό t-shirt θα πωλείται έναντι 15 ευρώ στην αίθουσα Κασιμάτη του ΟΑΚΑ στην οποία από την προσεχή Τετάρτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού με τη Σεβίλλη και η διάθεση της επετειακής φανέλας.
Το ίδιο θα ισχύσει και για τους αγοραστές των e-tickets (το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία από τη Δευτέρα) των θυρών 7, 9, 11, 13, 29 και VIP, που θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα επετειακά t-shirts έως και την Παρασκευή στην αίθουσα Κασιμάτη. Θα επακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με τη Σεβίλλη.

Ελάτε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8 Αυγούστου, ντυθείτε στα κίτρινα με το συλλεκτικό t-shirt της NIKE και απολαύστε την νέα ΑΕΚ με τη νέα της εμφάνιση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x