Ισπανία

Φυλά παίκτες για τους τελικούς η «Μπάρτσα»

Αρκετές απουσίες θα έχει στον αποψινό αγώνα με τη Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα, καθώς θα προφυλάξει παίκτες για τους τελικούς Κυπέλλου και Champions League που ακολουθούν.

Το επόμενο και το μεθεπόμενο Σάββατο η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει το νταμπλ και το τρεμπλ στους τελικούς Κυπέλλου με την Μπιλμπάο και Champions League με τη Γιουβέντους αντίστοιχα. Για το λόγο αυτό, ο Λουίς Ενρίκε δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή ορισμένων παικτών που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών ή είναι καταπονημένοι και τους άφησε εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα με τη Λα Κορούνια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη διάθεσή του δεν θα είναι ο Λουίς Σουάρες, που έχει μικροενοχλήσεις στο μηρό, όπως επίσης και οι Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ιβάν Ράκιτιτς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μάσιπ και Μουνίρ, αλλά και ο Βερμάελεν που ίσως κάνει ντεμπούτο, ενώ φυσικά στη 18αδα είναι και ο Τσάβι που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x