Stoiximan Super League

«Φυλάει» τρεις για το ντέρμπι ο Μπέντο

Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε αναμένεται να προφυλαχθούν από τον Πάουλο Μπέντο στο ματς με την Αστάνα εν όψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Προσέχει για να τους έχει… Ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως καταλήγει στην απόφαση να προφυλάξει τουλάχιστον τρεις βασικούς του παίκτες στο ματς με την Αστάνα στο Καζακστάν την Πέμπτη, προκειμένου να τους έχει φρέσκους στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε Μπράουν, που πέραν του ότι έχουν ήδη τραβήξει πολύ… κουπί φέτος, είναι επιπλέον καταπονημένοι από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Δεν αποκλείεται ανάσες να πάρουν και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται αδιάκοπα, όπως οι Μάρτινς, Σεμπά, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα και Μποτία.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα που πα παραταχθεί στο Καζακστάν θα είναι ισχυρή. Υποψήφιοι για την ενδεκάδα (πέραν του σίγουρου Λεάλι) είναι οι Σιόβας, Βιάνα, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι και Καρντόσο.

Σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει λίγες ώρες αργότερα για το Καζακστάν, προκειμένου να έχει δύο μέρες περιθώριο να προσαρμοστεί στις συνθήκες. Θα φανεί αν στους εκλεκτούς του Μπέντο θα είναι ο Ντε Λα Μπέγια, που χθες επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά και ο Μάριν που εγκατέλειψε το χθεσινό πρόγραμμα με ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x