Europa League

Φυτανίδης: «Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για 'μας»

Συγκροτημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Φυτανίδης μετά την κλήρωση του Ατρομήτου. «Έχουμε φτάσει κοντά στην πηγή, αλλά δεν έχουμε πιει νερό. Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια», είπε στον ΣΠΟΡ FM.

Τη δίψα του ίδιου και των συμπαικτών του για πρόκριση στον επόμενο γύρο και τέλος στους ομίλους του Europa League μετέφερε ο Σωκράτης Φυτανίδης στον ΣΠΟΡ FM σχολιάζοντας την κλήρωση του Ατρομήτου με την ΑΪΚ Στοκχόλμης ή την Σιράκ (2-0 η πρώτη αναμέτρηση).

«Σίγουρα έχει μεγάλο αβαντάζ από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε δει πολλές φορές εκπλήξεις. Έχουμε φτάσει πολλές φορές κοντά στη πηγή αλλά δεν έχουμε πιει νερό. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους», ανέφερε ο πολύπειρος αμυντικός.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

Για το αν είναι στο χέρι του Ατρόμητου να περάσει: «Νομίζω πως σε οποιαδήποτε κλήρωση αυτά φαίνονται στο γήπεδο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί το παιχνίδι είναι κοντά. Είμαστε σε μια περίοδο που προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για όλη τη σεζόν. Σημαντικό κομμάτι βέβαια είναι αφιερωμένο στον τρόπο με τον οποίο θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για την ΑΪΚ Στοκχόλμης που απ' ό,τι φαίνεται θα είναι η αντίπαλος των Περιστεριωτών: «Σίγουρα έχει μεγάλο αβαντάζ από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε δει πολλές φορές εκπλήξεις».

Για το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους: «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο το οποίο θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Έχουμε φτάσει πολλές φορές κοντά στη πηγή αλλά δεν έχουμε πιει νερό. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους. Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν τη δυνατότητα να παίξουμε στα πλέι οφ. Οπότε θα πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έρχονται αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Έχουν φύγει κάποια παιδιά που σήκωναν το βάρος την προηγούμενες σεζόν, όμως με τις προσθήκες που έγιναν κι αυτές που θα ακολουθήσουν θα φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x