Stoiximan Super League

Φυτανίδης: «Τα παίξαμε όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιωθήκαμε»

Ως δικαίωση της προσπάθειας του Ατρομήτου να ρισκάρει στο δεύτερο ημίχρονο χαρακτήρισε την απίστευτη «ανατροπή» στην Τούμπα και τη νίκη με 4-3 επί του ΠΑΟΚ ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ των Περιστεριωτών τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν τίποτα σωστό και τίποτα από αυτά που είχαν πει πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πως δε γινόταν να χάσουν χωρίς να παλέψουν και πως στο δεύτερο προσπάθησαν και πείσμωσαν, βελτιώνοντας τη γενικότερη απόδοσή τους, ενώ έθεσε ως στόχο την πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπαμε. Στο ημίχρονο πήγαμε με 2-0 πίσω, σκορ που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο και να έχει τελειώσει το παιχνίδι. Είπαμε ότι δε γίνεται να χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια. Τα παίξαμε όλα για όλα. Είχαμε καλή απόδοση, πίστη, πείσμα για να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο και πήραμε στο τέλος μια επική νίκη.

Θέλουμε να μπούμε στις πρώτες πέντε θέσεις. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο. Με τέτοια αποτελέσματα, η ομάδα ανεβαίνει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχουν διαφορές, ακόμα και με τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Το έχουμε δείξει, το πιστεύουμε και θέλουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες πέντε θέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x