Stoiximan Super League

Φωνάζει για τον… Βεργέτη η ΑΕΛ

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον ορισμό του βοηθού διαιτητή Βεργέτη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τη διαμαρτυρία της για τον ορισμό από την ΚΕΔ του βοηθού Βεργέτη στο προσεχές ματς της ΑΕΛ με την Ατρόμητο, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για συγγενή του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικου Βεργέτη, από τον οποίο οι «βυσσινί» έχουν παράπονα από προηγούμενα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται εντονότατα για το ορισμό από τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη ως βοηθού διαιτητή του Βεργέτη από τον σύνδεσμο Αρκαδίας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Βεργέτης υπήρξε ο αποκλειστικά υπαίτιος της ήττας της ΑΕΛ στον αγώνα Α' γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές μας με τρια ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 και ήθελε 20 λεπτά να λήξει.

Ο ίδιος την αμέσως επόμενη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα των Κ20 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ , όπου η ΑΕΛ κέρδιζε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός με πρωτοφανείς διαιτητικές υποδείξεις οδήγησε την ομάδα μας σε ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας και είχε και εντονότατο επεισόδιο με τον κ. Κούγια.

Ο Βεργέτης είναι συγγενής του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικου Βεργέτη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x