Αγγλία

«Φωνάζει» η Λίβερπουλ, δεν… χαμπαριάζει η Σίτι! (video)

Τον… χαβά τους Λίβερπουλ και Σίτι! Οι «κόκκινοι» διέλυσαν 5-1 τη Χαλ και συνεχίζουν να… φωνάζουν πως πάνε για τίτλο, τη στιγμή που οι «πολίτες» έκαναν το «6Χ6», επικρατώντας 3-1 της Σουόνσι!

Ένα είναι σίγουρο: Θα δούμε -ΚΑΙ φέτος- πολύ ωραία πράγματα στην Αγγλία!

Μετά τη Γιουνάιτεντ, λοιπόν, που έδειξε, νωρίτερα, πως συνέρχεται, Σίτι και Λίβερπουλ συνέχισαν με νίκες, με τον… κακό χαμό στην κορυφή της Premier League να παραμένει!

Οι «πολίτες» δυσκολεύτηκαν στην Ουαλία απέναντι στη σκληροτράχηλη Σουόνσι, αλλά με τον Αγουέρο να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει -ήδη- τα 11 στη σεζόν(!), επικράτησαν 3-1 των «κύκνων» και συνεχίζουν με το απόλυτο των βαθμών (18) να οδηγούν την… κούρσα στο Νησί!

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ πλέον δεν το λέει… Το φωνάζει!

Γιατί με τέτοιες εμφανίσεις, όπως ΚΑΙ η σημερινή με τη Χαλ, δεν μπορεί παρά να είναι… κραυγή, πως πάει για τον τίτλο!

Η καταπληκτική ομάδα του Κλοπ, λοιπόν, διέλυσε με εμφάνιση επίδοξης πρωταθλήτριας 5-1 τις «τίγρεις» και παραμένοντας αήττητη από τις 20 Αυγούστου, συνεχίζει να αφήνει υποσχέσεις στους οπαδούς της πως φέτος, ίσως ήρθε -επιτέλους- η ώρα της.

Ας δούμε αναλυτικά, όμως, τι έγινε στα ματς των Σίτι και Λίβερπουλ:

Στο ''Liberty Stadium'', η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’, με… αλήτικη ντρίμπλα και ωραίο σουτ του Αγουέρο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Γιορέντε έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ από αριστερά και μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η συνέχεια είχε… μπόλικο άγχος για τους φιλοξενούμενους (πολλές φορές βρέθηκε εκτεθειμένη η άμυνά τους), που τους έφυγε στο δεύτερο ημίχρονο… Στο 65’, ο Αγουέρο δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (και 11ο ήδη συνολικά στη σεζόν), έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «πολίτες», που «καθάρισαν» τη νίκη στο 77’ με τον Στέρλινγκ.



Η Λίβερπουλ, από την άλλη, που είχε 15 τελικές στο πρώτο ημίχρονο έναντι καμίας της Χαλ(!), έκανε… πάρτι στο «Άνφιλντ»! Το σκορ για τους «κόκκινους» άνοιξε ο Λαλάνα στο 17’ και αφότου οι γηπεδούχοι αντάλλαξαν… αμέτρητες πάσες, με τη… σεμνή τελετή να τελειώνει πολύ νωρίς, καθώς στο 29’ αποβλήθηκε ο Ελμοχαμαντί για χέρι εντός περιοχής. Ο Μίλνερ δεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 2-0. Στο 36’, ο Μανέ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου, για να ακολουθήσει στο δεύτερο 45λεπτο -και μετά τη μείωση του σκορ από τον Μεϊλέρ- η γκολάρα του Κοουτίνιο στο 52’ με «κεραυνό» από τα 25 μέτρα! Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Μίλνερ από την άσπρη βούλα, στο 71’, ολοκληρώνοντας ιδανικά άλλη μία παράσταση της Λίβερπουλ μπροστά στον κόσμο της.



Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα ματς για την 6η αγωνιστική της Premier League, η Έβερτον ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος, 1-0 από την Μπόρνμουθ, με την Τότεναμ να προσπερνά τα «ζαχαρωτά», καθώς οι Λονδρέζοι νίκησαν 2-1 στην έδρα της Μίντλεσμπρο με δύο γκολ του Σον Χέουνγκ-Μιν. Σοκ στο τέλος για Στόουκ και Σάντερλαντ, με τους «πότερς» να ισοφαρίζονται στο 91’ από τη Γουέστ Μπρομ (1-1) και τις «μαυρόγατες» να… αυτοκτονούν στο 94’, με τον Μπεντέκε να κάνει το 3-2 για την Κρίσταλ Πάλας στο Stadium of Light, ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή (από 2-0) για τους φιλοξενούμενους!









Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο, 24/9

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ 4-1
(22' Σμόλινγκ, 37' Μάτα, 40' Ράσφορντ, 42' Πογκμπά / 59' Γκρέι)

Μπόρνμουθ - Έβερτον 1-0
(23' Στάνισλας)

Λίβερπουλ - Χαλ 5-1
(17' Λαλάνα, 30' πέν. και 71' Μίλνερ, 36' Μανέ, 52' Κοουτίνιο / 51' Μέιλερ)

Μίντλεσμπρο - Τότεναμ 1-2
(65' Γκίμπσον / 7' και 23' Σον Χέουνγκ-Μιν)

Στόουκ - Γουέστ Μπρομ 1-1
(73' Τζο Άλεν / 91' Ροντόν)

Σάντερλαντ - Κρίσταλ Πάλας 2-3
(39' και 60' Ντεφόου / 61' Λέντλεϊ, 76' ΜακΆρθουρ, 94' Μπεντεκέ)

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-3
(13' Γιορέντε / 9' και 65' πέν. Αγκουέρο, 77' Στέρλινγκ)

Άρσεναλ - Τσέλσι 3-0
(11' Σάντσες, 14' Γουόλκοτ, 40' Εζίλ)

Κυριακή, 25/9

Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον (18:00)

Δευτέρα, 26/9

Μπέρνλι-Γουότφορντ (22:00)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x