Stoiximan Super League

Φωνάζει ο Ατρόμητος για τα οφσάιντ που είδαν οι βοηθοί

Με πολλά παράπονα άφησε τον Ατρόμητο η διαιτησία που αντιμετώπισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού διαμαρτύρεται για τέσσερις καίριες για την εξέλιξη του παιχνιδιού αποφάσεις.

Με την ήττα, αλλά και με πολλά παράπονα αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού οι Περιστεριώτες έχουν συγκεκριμένα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για τη φάση στην οποία ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο 36', καθώς το κόρνερ από το οποίο προέρχεται το τέρμα του Ντα Κόστα, όπως δείχνει το ριπλέι, αποτελεί μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Σελίμου, καθώς η μπάλα έχει βρει μόνο στον Φορτούνη και θα έπρεπε να δοθεί άουτ.

Επιπλέον, στον Ατρόμητο έχουν έντονα παράπονα για τις υποδείξεις του α' βοηθού, Βασίλειου Καμπούρη, στο α' ημίχρονο, καθώς ανέκοψε δύο τετ-α-τετ των φιλοξενούμενων. Στο 38' ο Λημνιός καλύπτεται τη στιγμή που δέχεται την πάσα από συμπαίκτη του και βγαίνει φάτσα με τον Λεάλι, ενώ και στο 45'+1' ο Τόνσο ενώ είναι απέναντι στον Ιταλό γκολκίπερ, έχει ανακοπεί και πάλι λανθασμένα ως οφσάιντ.

Τέλος, και στο 89' ο Λε Ταλέκ τη στιγμή που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Λεάλι, κόπηκε και πάλι με λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ του β' βοηθού, Καρατζίκα.

Στα διαιτητικά λάθη στάθηκε και ο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Διαβάστε τα όσα δήλωσε εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x