Γενικά

«Φωτιά» μπροστά, «χωνί» πίσω η Γιουνγκ Μπόις

Η Γιουνγκ Μπόις επικράτησε 4-3 της Σιόν του Φάνη Γκέκα, δείχνοντας πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League ότι όσο εύκολα σκοράρει άλλο τόσο εύκολα δέχεται γκολ!

Μπροστά είναι «φωτιά», πίσω… σουρωτήρι! Η Γιουνγκ Μπόις επικράτησε 4-3 της Σιόν του Φάνη Γκέκα, λίγες ημέρες πριν το κομβικό ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League και έδειξε ότι όσο εύκολα μπορεί να σκοράρει άλλο τόσο εύκολα δέχεται γκολ!

Η ερχόμενη αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Σουλεϊμάνι, αλλά η Σιόν έφερε… τούμπα το ματς μέχρι το ημίχρονο με δύο γκολ του Κονατέ. Ο Οαρό στο 52’ ισοφάρισε το σκορ αλλά ο Ακολό ένα λεπτό μετά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι παίκτες της Γιουνγκ Μπόις έδειξαν ότι έχουν τα… άντερα και έκαναν την ανατροπή, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Σικ στο 60ο λεπτό ισοφάρισε σε 3-3 και το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Οαρό με πέναλτι στο 71’, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Ο Φάνης Γκέκας μπήκε αλλαγή στο 85’ αλλά δεν έφθανε για να ισοφαρίσει το σκορ η Σιόν. Με αυτή τη νίκη, η Γιουνγκ Μπόις έπιασε τη σημερινή της αντίπαλο στη δεύτερη θέση (26 βαθμούς), ωστόσο βρίσκεται πολύ πίσω από την κορυφή και τη Βασιλεία που προηγείται με 41 βαθμούς!

Η ενδεκάδα της Γιούνγκ Μπόις: Εμβογκό, Σάτερ, Κασίμ, Βον Μπέργκεν, Λέγιακς, Ζακάρια, Σανόγκο Τζούνιορ, Σικ (82’ Εμπαμπού), Σουλεϊμάνι (60’ Γκερντ), Φρέι (71’ Μπερτόνε), Οαρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x