Stoiximan Super League

Φωτογραφία: Εντοπίζετε τους γνώριμους μας Σέρβους μαζί με τον Στανόγεβιτς;

Πολύ μικρός είναι ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ, έχει υπάρξει συμπαίκτης με αρκετούς παλιούς γνώριμους μας. Για βρείτε τους αν μπορείτε.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ και σιγά-σιγά αναζητάμε και βρίσκουμε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα για αυτόν και την καριέρα του.

Ανάμεσα σε όσα εντοπίσαμε, υπάρχει μια φωτογραφία από τη σεζόν 2000-2001, όταν ως παίκτης της Παρτίζαν, είχε κατακτήσει το κύπελλο Σερβίας. Στην φωτογραφία, εντοπίζουμε αρκετούς παλιούς γνώριμους που έχουν περάσει από την Ελλάδα.

Πριν προχωρήσεις και δεις ποιοι είναι, προσπάθησε να τους εντοπίσεις.

inner

Ο Στανόγεβιτς λοιπόν, εμφανίζεται στη φωτογραφία (κάτω σειρά, τρίτος από δεξιά), μαζί με τους Βλάνταν Ίβιτς (πάνω σειρά, τρίτος από αριστερά), Άντρια Ντελίμπασιτς (πάνω σειρά, τέταρτος από αριστερά) που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς (πάνω σειρά, πέμπτος από αριστερά) που έχει περάσει από ΠΑΟΚ και Βέροια και φυσικά μαζί με τον Λιούμπιτσα Τουμπάκοβτς που ήταν προπονητής στην ΑΕΚ τη σεζόν 1999-2000. Επίσης, από παλιούς γνώριμους εντοπίζουμε τον Ίβιτσα Ίλιεφ (κάτω σειρά, δεύτερος από αριστερά) που έχει παίξει στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x