Γ' Εθνική

Γ' Εθνική ξανά ο Άρης!

Αρνητική ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον Άρη (και τους άλλους δευτεραθλητές), φράζοντάς του το δρόμο της ανόδου και κρατώντας τον οριστικά στην Γ' Εθνική.

Άναψε... κόκκινο για τον Άρη (και τους Παναργειακό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά)!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν αρνητική κι έτσι οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν για δεύτερη σερί χρονιά στην Γ' Εθνική, μην κερδίζοντας την μάχη για άνοδο στη Football League (μέσω μπαράζ ως δευτεραθλητές).

Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει ένα σοκ στους ανθρώπους του συλλόγου, που ήταν αρκετά αισιόδοξοι, μετά τη σημερινή εκδίκηση της υπόθεσης, πως θα κατάφερναν να πετύχουν το στόχο τους και να παίξουν στη δεύτερη κατηγορία, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση ενός εκ των ΟΦΗ και Νίκης Βόλου.

Οι δικαστές επικαλέστηκαν τον νέο ΚΑΠ (ο οποίος κανονικά τίθεται σε λειτουργία απ' την μεθεπόμενη σεζόν) περί μη αναπλήρωσης των κενών από ομάδες που δηλώνουν αδυναμία να συμμετάσχουν σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και ουσιαστικά έφραξαν το δρόμο των κιτρίνων. Κάτι που σημαίνει πως η νέα Football League θα διεξαχθεί με 18 ομάδες κι όχι 20, όπως ορίζει η προκήρυξη (ένα απ' τα επιχειρήματα του νομικού επιτελείου του Άρη).

Ανάμεσα σ' αυτές (τις 18) θα 'ναι οριστικά ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς εισέπραξε εξίσου αρνητική απάντηση στην έφεσή του κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, όπου διεκδικούσε -ως τρίτος στα περσινά πλέι οφ ανόδου- την θέση της υποβιβασμένης Κέρκυρας. Θέση την οποία δεδομένα πλέον θα λάβει ο Λεβαδειακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x