Stoiximan Super League

Γ. Σαββίδης για το περιστατικό στο «Βικελίδης»: «Αν ήθελα να προκαλέσω, θα ήξερα πώς να το κάνω»

Αντιδρώντας στις κριτικές που του ασκήθηκαν για την παρουσία του στο «Κλ. Βικελίδης» ο Γιώργος Σαββίδης κάνει γνωστό ότι σταματά τις δηλώσεις και ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν πρόκληση το περιστατικό αυτό.

Μέσω του instagram ο Γιώργος Σαββίδης έκανε γνωστό ότι σταματά τις δηλώσεις μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για το περιστατικό που δημιουργήθηκε με την παρουσία του στο «Κλ. Βικελίδης.

Ξεκαθαρίζει ότι δεν προκάλεσε και σχολιάζει: «Θέλω να τονίσω πως δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 το πρωί και πως αν ήθελα να προκαλέσω κάποιον, θα ήξερα πώς να το κάνω».

Αναλυτικά η ανάρτηση του :

«Καλό απόγευμα αγαπημένοι φίλοι! Σε σχέση με το περιστατικό που δημιουργήθηκε με την ομάδα μας και την οικογένειά μου, θέλω να σας πω πως αυτή θα είναι η τελευταία μου δήλωση για φέτος. Δεν θα μιλήσω άλλο, παρά θα ακούω και θα βγάζω συμπεράσματα (φυσικά, τα έχω ήδη βγάλει εδώ και καιρό).

Καταλαβαίνω πως αυτό θα ενοχλήσει τα ελληνικά κανάλια (όλοι ξέρετε σε ποια κανάλια αναφέρομαι) και σας ζητάω να με συγχωρήσετε για αυτό, αφού δεν θα έχετε τίποτα να επινοήσετε για εμένα και την οικογένειά μου και πιθανότατα τα νούμερά σας θα πέσουν.

Θέλω να σας υπενθυμίσω πως δεν αναφέρατε τίποτα για τη βοήθεια που προσέφερε η οικογένειά μου στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αλλά γράψατε για το ότι οδηγούσα γύρω από το γήπεδο του Άρη στις πέντε τα ξημερώματα, όταν δεν υπήρχε κανείς τριγύρω και το αποκαλέσατε «πρόκληση». Ήταν ενδιαφέρον για όλους! Θέλω να τονίσω πως δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 το πρωί και πως αν ήθελα να προκαλέσω κάποιον, θα ήξερα πώς να το κάνω.

Από τη στιγμή που ο πρόεδρός μας σταμάτησε να σχολιάζει οτιδήποτε, ασχοληθήκατε με εμένα και αρχίσατε να πιάνεστε από κάθε μου λέξη. Το λάθος μου είναι ότι είμαι πολύ ανοιχτός και ευθύς και για αυτό το λόγο δεν έχω τίποτα να προσέξω».

?????? ????, ??????? ??????! ? ????? ? ?????????, ??????? ????????? ?????? ????? ??????? ? ???? ?????, ? ???? ??? ??????? ??????? ,??? ??? ????? ??? ????????? ????????? ? ???? ????. ? ?????? ?? ???? ????????,?????? ??????? ? ?????? ??????( ? ?? ????? ??? ?????? ??????? ??). ??????? ? ??????? ,??? ??? ????? ????????? ??????? ?????? ?????? (?? ??? ?????? ??? ????? ?????? ? ??????) ? ? ????? ? ??? ?? ??? ????????, ??? ??? ??? ????? ?????? ??????????? ??? ???? ? ??? ??? ????? ? ???????? ???? ???????? ??????! ???? ??? ?????? ?????????, ??? ?? ?????? ?? ???????? ??? ?????? ??????????????? ???? ?????? ??????? ?????????? ?????, ??? ?????? ?? ?????????, ? ?????? ??? ?? ??? ? ???????? ?????? ???????? ????? ? 5 ????? ????, ????? ??? ?????? ?? ???? ? ???????? ??? "???????????", ????????? ????! ? ???????????, ??? ? ?? ????? ?????? ????????????? ? 5 ????? ???? ? ???? ? ????? ?? ????-?? ??????????????, ? ???? ??? ??? ???????. ? ???? ??????? ??? ??? ????????? ???????? ???-???? ??????????????, ?? ??????? ?? ???? ? ?????? ????????? ?? ?????? ??? ?????. ??? ??????, ??? ? ??????? ???????? ? ????????????? ? ?? ????? ??? ???? ?????? ????? ??????, ? ??? ???? ??? ???????????. ????part2 in comments.

A post shared by @georgiss.s on


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x