Γ.Σαββίδης για Βασιλειάδη: «Είστε γελασμένος αν νομίζετε πως αυτοί οι όροι θα δώσουν αξιοπιστία»

Θέση για τους τέσσερις όρους που έθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του για επανέναρξη του πρωταθλήματος πήρε μέσω Instagram ο Γιώργος Σαββίδης.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε πως οι όροι αυτοί δεν πρόκειται να δώσουν αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στη συνέχεια πρότεινε τις δικές του απόψεις επί του θέματος μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η θέσπιση VAR αλλά και ο ορισμός ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Αν νομίζετε κ.Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος.

1) Άμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να το χρηματοδοτήσει κιόλας.

2) Ορισμός ξένων διαιτητών, οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και θα τρομοκρατούνται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 ημέρες.

3) Άμεση εφαρμογή των κανονισμών για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

4) Όσον αφορά τον 4ο όρο, η λύση είναι μία. Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)! Έτσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.

5) Όσο για τη Βία στα γήπεδα πρέπει να αναζητηθούν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για να εκλείψει δια παντός.

«Δεν είναι δυνατό να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους». Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Υγ. Όσο αφορά τα μίντια σας γράφω στ’ αγγλικά: Δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία έκφρασης.


Δείτε το ποστάρισμα:

inner

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.