Stoiximan Super League

Γαλανόπουλος: «Έχουμε αποδείξει πόσο καλή ομάδα είμαστε»

Να μην επηρεαστούν ψυχολογικά μετά την ισοπαλία στη Λάρισα και να συνεχίσουν να μάχονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οφείλουν οι παίκτες της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Το γεγονός πως η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της αποδεικνύει πόσο καλή ομάδα είναι, σύμφωνα με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο νεαρός μέσος της Ένωσης μιλώντας στο match programme της αναμέτρησης του Σαββάτου (27/1) με την Λαμία τόνισε πως η ισοπαλία με την Λάρισα δεν πρέπει να απογοητεύει τους κιτρινόμαυρους και πως η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα μείνει ζωντανή μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο match programme:

«Έχουμε αποδείξει στη διάρκεια της εφετινής χρονιάς πόσο καλή ομάδα είμαστε, έχουμε ανταπεξέλθει στα δύσκολα, σταθήκαμε και συνεχίζουμε με επιτυχία στην Ευρώπη και δεν είναι δυνατόν να μας πάρει από κάτω για ένα κακό αποτέλεσμα στη Λάρισα ή να μας απογοητεύσει το -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Είμαστε εδώ, είμαστε όλοι μαζί, έχουμε κάνει ανατροπές και θα δώσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x