Stoiximan Super League

Γαλανόπουλος: «Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι»

Για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος, μετά το φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια.

Ενθουσιασμένος με την προετοιμασία της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, μετά το τρίτο φιλικό προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους με αντίπαλο τη Μακάμπι Νετάνια. Παράλληλα, μίλησε για τη βελτίωση της εικόνας της Ένωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι αναμενόμενο ότι παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο με έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Μας λείπει η ένταση. Είναι λογικό τώρα, γιατί τα πόδια είναι βαριά. Το σημαντικό είναι να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής.

Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πολλά πράγματα. Έχουμε νέες πληροφορίες συνεχώς. Συναντάμε κάποιες δυσκολίες σε κάποια φιλικά, όμως γι’ αυτά είναι τα παιχνίδια τώρα, για να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετική η προετοιμασία φέτος, εντελώς από την περσινή. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί εμείς έχουμε την κατοχή, εμείς τη μπάλα στα πόδια μας. Μαθαίνουμε πότε ρισκάρεις και πότε όχι».

Για την προσωπική του προετοιμασία το καλοκαίρι: «Είναι κάτι που το κάνω για την προσωπική μου εξέλιξη. Ο,τι κάνω, το κάνω γι’ αυτό. Το θέμα είναι τι κάνω στην ομάδα. Αν δεν τα πάω καλά στην ομάδα, δεν έχει σημασία τι κάνω ατομικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x