Stoiximan Super League

Γαλανόπουλος: «Σήμερα δεν δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση και την ήττα της ΑΕΚ στην Τρίπολη αλλά και στην ατάκα του Χιμένεθ μετά το τέλος του ματς.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ήττα της ΑΕΚ στην Τρίπολη ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο μέσος της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στα δύο γκολ που δέχτηκε και πάλι η ομάδα του, ενώ σχολιάζοντας την ατάκα του Χιμένεθ μετά το τέλος, υποστήριξε πως το είπε πάνω στα νεύρα του.

Αναλυτικά:


«Είναι δύσκολο μετά από την αρρώστια μου να ξεκινήσω βασικός. Από δω και πέρα θα είμαι 100% έτοιμος. Μία μεγάλη ομάδα φαίνεται σε αυτά τα ματς. Κάναμε πολλές αλλαγές, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις και αυτό είναι περίεργο γιατί στα τελευταία ματς δείξαμε το αντίθετο αλλά αν δεν δημιουργήσεις δεν θα σκοράρεις.

Είναι καθαρά έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς που δεχόμαστε δύο γκολ, πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα, ήταν ένα καλό μάθημα αυτό το ματς για να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε στην προπόνηση.

Ένας προπονητής όταν τελειώνει ένα τέτοιο ματς και χάνει έτσι είναι εκνευρισμένος, μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε, το είπε πάνω στα νεύρα του και δεν το εννοεί το ότι ντρέπεται. Δεν ξέρω αν επαναπαυθήκαμε αλλά η ομάδα μπήκε στο ματς λίγο πιο χαλαρή, αυτό φάνηκε, ένα από τα καλύτερα μαθήματα, να συνεχίσουμε τον καταιγιστικό ρυθμό που έχουμε στα τελευταία ματς.

Είναι βασικό να είμαστε προσγειωμένοι γιατί αν χάσουμε το ματς με Ξάνθη τότε η νίκη με τον Ολυμπιακό δεν έχει νόημα. Είμαστε μεγάλη ομάδα απλά σήμερα κάναμε πολλές αλλαγές και δεν καταφέραμε να το δείξουμε. Είχαμε δύο ματς που μέχρι το ενενήντα έπρεπε να παλέψεις και να ματώσεις για να τα πάρεις, υπάρχει κούραση αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Όλα τα παιδιά περιμένουν μια τέτοια ευκαιρία, ακόμα και μία πεντάλεπτη συμμετοχή, είναι στο χέρι του καθενός να δουλέψει και να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x