Europa League

Γαλανόπουλος στο sport-fm.gr: «Ιστορική πρόκριση, ήμασταν μία γροθιά»!

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση της ΑΕΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος με δηλώσεις του στο sport-fm.gr, ενώ στάθηκε και στην ομοψυχία που επέδειξε η ομάδα.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, με δηλώσεις του μετά τη τεράστια νίκη- πρόκριση επί της Μπριζ, χαρακτήρισε ιστορική για την ΑΕΚ την χθεσινή ημέρα, εκθείασε το «δέσιμο» που υπάρχει στην ομάδα, ενώ τόνισε πως πέρασε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο.

Ο εκ των κορυφαίων της Ένωσης στη χθεσινή αναμέτρηση τόνισε πως σύσσωμη η ομάδα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά, κάτι που αποτυπώνεται και εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος της ΑΕΚ στο sport-fm.gr και στον Δημήτρη Λιαργκόβα:

Για την εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη- πρόκριση: «Είναι μία ιστορική ημέρα, καλώς ή κακώς η ΑΕΚ είχε καιρό να βρεθεί σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι παίκτες που είμαστε στην ομάδα καταφέραμε να πετύχουμε μία τεράστια επιτυχία, τώρα ακολουθεί το ματς πρωταθλήματος με τα Γιάννενα όπου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί διότι μία μεγάλη ομάδα τη διακρίνει η σταθερότητα».

Για την ιστορική πρόκριση ανήμερα της συμπλήρωσης είκοσι τριών χρόνων από την επιτυχία του συλλόγου απέναντι στη Ρέιντζερς στο Άιμπροξ: «Το μυστικό νομίζω της επιτυχίας δεν είναι μόνο όσοι αγωνίστηκαν. Όλα τα παιδιά, ακόμα και αυτοί που έμειναν εκτός αποστολής, οι προπονητές, το τεχνικό τιμ, ήμασταν μία γροθιά σήμερα (σ.σ χθες), περισσότερο από κάθε άλλη φορά και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Για το μάτι που «γυάλιζε»: «Νομίζω σήμερα (σ.σ χθες) στον αγωνιστικό χώρο νίκησε αυτός που το ήθελε περισσότερο και αυτό φάνηκε μέχρι το ενενήντα».

Για το ευρύ σκορ: «Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να προηγηθούμε με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, εφόσον όμως συνέβη, δεν ήταν απίθανο, ήταν κάτι που μπορούσε να συμβεί, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, θέλαμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ για να κλειδώσουμε το παιχνίδι και μετά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να κάνουμε το ματς γιορτή».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τους αγώνες των ομίλων του Europa: «Νομίζω πως για τους περισσότερους παίκτες που είμαστε αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι κάτι πρωτόγνωρο, δεν έχουμε εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια, πρώτα θα κοιτάξουμε να χαρούμε τη διοργάνωση και τα παιχνίδια και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x