Κύπελλο Ελλάδας

Γαλανόπουλος: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να φέρουμε το κύπελλο στην Αθήνα»

Την υπόσχεση πως οι παίκτες της ΑΕΚ θα δώσουν τα πάντα στο τελικό με τον ΠΑΟΚ ώστε να επιστρέψουν στην Αθήνα με το κύπελλο, έδωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ότι είναι εφικτό θα κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να φέρουν το κύπελλο στην Αθήνα σύμφωνα με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο νεαρός μέσος τόνισε δε πως περιμένει έναν όμορφο τελικό και πως η αναμέτρηση θα κριθεί στην ένταση και στη δύναμη.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΟΠΑΠ TV:

«Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες διψάμε για τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα. Πέρσι με τον Ολυμπιακό ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, διότι ήταν και χωρίς οπαδούς. Φέτος νομίζω θα είναι ένας πιο όμορφος τελικός με τον ΠΑΟΚ, με κόσμο και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος. Από την άλλη το γεγονός ότι αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό μας ανεβάζει την ψυχολογία και πάμε πιο δυνατοί στον τελικό. Πέρσι χωρίς κόσμο μέτρησε πιο πολύ η τακτική. Φέτος με τον κόσμο νομίζω ότι θα μετρήσει περισσότερο η ένταση και το παιχνίδι θα πάει περισσότερο στη δύναμη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε στον κόσμο μας είναι πάμε να πάρουμε το κύπελλο για να το φέρουμε στην Αθήνα και πως θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x