Stoiximan Super League

«Έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Χαμηλώνει τους τόνους ο Ατρόμητος μετά τα όσα ακολούθησαν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας χαρακτήρισε ανακρίβειες όσα γράφτηκαν και τόνισε ότι υπάρχει σεβασμός για το «τριφύλλι».

Τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Παναθηναϊκό -με αφορμή όσα έγιναν έπειτα από τη λήξη της σαββατιάτικης αναμέτρησης- θέλησε να ρίξει ο Ατρόμητος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Χρήστος Γαλαριώτης χαρακτήρισε ανακριβή και υπερβολικά όσα φέρονται να είπαν οι άνθρωποι της περιστεριώτικης ΠΑΕ για το «τριφύλλι».

Σημείωσε λοιπόν ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τόνισε ο Ατρόμητος σέβεται τους «πράσινους» και το έχει αποδείξει.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Γαλαριώτη

«Εμείς έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό σε όλα τα θεσμικά όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα όσα γράφτηκαν χθες ουδέποτε ειπώθηκαν από ανθρώπους του Ατρομήτου και αποτελούν ανακρίβειες και υπερβολές.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλα δημοσιεύματα θέλοντας να δημιουργήσουν κλίμα και για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος προκλήθηκε αρκετές φορές από τον αντίπαλό του για να βγει εκτός εαυτού.

Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και προχωράμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την συμπαράσταση. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας για τη δύσκολη συνέχεια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x