Stoiximan Super League

Γαλάζια λαοθάλασσα κατά Παπαθανασάκη (pics+video)

Την άμεση αποχώρηση του Σπύρου Παπαθανασάκη από τον Ηρακλή απαίτησαν οι φίλοι του «Γηραιού» που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

Χιλιάδες φίλοι του «Γηραιού» ξεχύθηκαν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας, θέλοντας να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σπύρο Παπαθανασάκη, απαιτώντας την άμεση αποχώρηση του από την ομάδα. Οι φίλοι του Ηρακλή ξεκίνησαν την πορεία τους από τα γραφεία της Αυτόνομης και στη συνέχεια διέσχισαν τις οδούς Εγνατίας, Τσιμισκή και Μητροπόλεως για να καταλήξουν στο ξενοδοχείο που παρέμενε, ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

inner

inner

Θυμίζουμε πως το απόγευμα ο Σπύρος Παπαθανασάκης είχε δεσμευτεί με ανακοίνωση πως μέχρι την Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της πορείας, οι φίλοι του «Γηραιού» δεν δημιούργησαν το παραμικρό παρατράγουδο.

inner
inner
inner

Έξω από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε μέχρι και πριν μερικές ημέρες ο Σπύρος Παπαθανασάκης παρέμειναν για περίπου 20 λεπτά, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ στη συνέχεια η πορεία επέστρεψε απ’ όπου ξεκίνησε. Το πιο χαρακτηριστικό πανό που υπήρχε έγραφε: «Από τα βάσανα γεννιέται η οργή».



Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x