Stoiximan Super League

Γαρρής: «Άνθρωποι που δεν ντρέπονται να κλέβουν και τα παιδιά τους για να νικήσουν»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Σταμάτης Γαρρής τη συνέντευξη του Αλέκου Αλεξανδρή και συγκεκριμένα την απάντησή του για το fair play και τον τρόπο που, κατά τη γνώμη του, γίνεται ο πρωταθλητισμός.

Αιχμηρή τοποθέτηση για τον Ολυμπιακό και τον Αλέκο Αλεξανδρή -με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος- έκανε ο Σταμάτης Γαρρής.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την απάντηση του παλαίμαχου επιθετικού των «ερυθρόλευκων», όπου έλεγε ότι «δεν πρέπει να κολλάμε σ’ αυτό. Δεν είναι μόνο αυτό. Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες».

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Άνθρωποι που δεν ντρέπονται να κλέβουν και τα παιδιά τους για να νικήσουν. Αυτοί ήταν και έτσι θα παραμείνουν. Στην κλεψιά μαρτυρούν πια μόνοι τους οι… Αλέκοι».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x