Stoiximan Super League

Γαρρής για Παπουτσέλη: «Ο τύπος που έβαλε τη σφραγίδα του στην παράγκα του Θωμά»

Τις δηλώσεις του Στράτου Παπουτσέλη για την υποστήριξη του στον Ολυμπιακό, σχολίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής, χαρακτηρίζοντας τον ως εκείνο που σφράγισε την παράγκα.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην διαιτητή Στράτου Παπουτσέλη στην εφημερίδα «Γαύρος», όπου παραδέχθηκε ότι από μικρός υποστηρίζει τον Ολυμπιακό.

Τις δηλώσεις του Παπουτσέλη, που είχε υποδείξει εκείνο το περιβόητο πέναλτι έξω από την περιοχή στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 1996, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής.

Μάλιστα αναφερόμενος στον διαιτητή από την Λέσβο, τον χαρακτήρισε ως τον πρώτο που έβαλε τη σφραγίδα του στην «παράγκα» του Θωμά.

«Μετά από 20 χρόνια ο τύπος που έβαλε τη σφραγίδα του στο πρώτο αίμα της παράγκας του Θωμά θυμήθηκε να παραδεχθεί ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που έκρινε το ντέρμπι στο Φάληρο. Και φυσικά «αποκάλυψε» τι ομάδα υποστηρίζει από μικρός. Τα εγκλήματα παραγράφονται μόνο όταν χαθούν από τη μνήμη» σχολίασε ο Σταμάτης Γαρρής.


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x