Stoiximan Super League

Γέλασε με τον «πόνο» του άλλου

Η Βέροια έφυγε χαρούμενη απ’ τα Χανιά, κρατώντας το 0-0 κόντρα στον Πλατανιά που έκανε τα πάντα για τη νίκη όμως τρεις αναγκαστικές αλλαγές στην πρώτη ώρα του ματς, του τη… χάλασαν.

Συνεχίζει το φοβερό αήττητο σερί της μακριά απ’ την έδρα της η Βέροια, που έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά, στην δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Καλύτεροι οι Χανιώτες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως η ατυχία της χτύπησε τρεις φορές την πόρτα, με ισάριθμες αναγκαστικές αλλαγές στην πρώτη ώρα παιχνιδιού.

Σωτηρίου και Γκνιάτιτς στο πρώτο ημίχρονο και Γιακουμάκης στο 65’ οι τραυματίες του Πλατανιά, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική του ανωτερότητα.

Στην έβδομη θέση ανέβηκε ο Πλατανιάς με 15 βαθμούς, στην δωδέκατη η Βέροια με 14.

Το ματς:


Δύο ομάδες σε πολύ καλή φόρμα συγκρούστηκαν… άτσαλα στα Χανιά. Πλατανιάς και Βέροια μπήκαν δυνατά σε ένα παιχνίδι που είχαν στόχο να διατηρήσουν την καλή εικόνα που είχαν δείξει μέχρι τώρα.

Ο Πλατανιάς πήρε την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως –πλην ελαχίστων άκαρπων ατομικών ενεργειών του Κουλιμπαλί- κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο μόνο με σουτ του Μιλούνοβιτς στο 10’.

Με τον ίδιο τρόπο «απάντησε» η Βέροια, έξι λεπτά αργότερα, με το δυνατό σουτ του Άρτσε να σταματάει στα χέρια του Σωτηρίου και την μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Ναζλίδη, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ. Αυτή ήταν και μια απ’ τις ελάχιστες στιγμές που οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν να έχουν παθητικό ρόλο, αφού οι Χανιώτες διατήρησαν την υπεροχή.

Μέχρι που άρχισε η ατυχία για τον Πλατανιά. Στο 39’ ο Γκνιάτιτς γύρισε τον αστράγαλό του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας Σωτηρίου ένιωσε έντονη ζαλάδα, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του και αποχώρησε άμεσα απ’ τον αγωνιστικό χώρο.

Οι διακοπές χάλασαν τον ρυθμό του ματς, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται μοιραία χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μισό του ματς, με τον Πλατανιά να χάνει έναν ακόμα παίκτη στο 65’, όταν Γιακουμάκης αποτέλεσε την τρίτη αναγκαστική αλλαγή του Γιώργου Παράσχου.

Στο 76’ ο Ανγκούλο έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω απ’ τα δοκάρια, ενώ ο Κόλα «απάντησε» για τη Βέροια με κεφαλιά, που απομάκρυνε θεαματικά ο Κοκκαλάς.





Οι συνθέσεις:


Πλατανιάς (Πλατανιάς): Σωτηρίου (45+1’ Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45+4’ Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65’ Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

Στον πάγκο ο Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Ζιλβάν

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέβσκι (90+1’ Μαραγκός), Ναζλίδης (72’ Κόλα), Αμπντούν (61’ Μερεμπασβίλι), Γιουσούφ.
Στον πάγκοι οι Καντιμοίρης, Νέτο, Πούγγουρας, Καϊκούτ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x