Super League 2

Γεμάτο και… υποψιασμένο ΟΑΚΑ

Θέμα χρόνου θεωρείται το sold out για τον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Συστάσεις και επαφές με οπαδούς ετοιμάζει η ΠΑΕ μετά και τις αποφάσεις του υπουργού για πιο αυστηρά μέτρα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ κάνει το καθήκον του κι εξαφανίζει τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (19:00). Ήδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το κάτω διάζωμα και πλέον θα συνεχιστεί η πώληση μόνο από το ΟΑΚΑ κι όχι διαδικτυακά, με το sold out να φαντάζει θέμα ωρών.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της «Ένωσης» είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να διασφαλίσουν την ομαλότητα διεξαγωγής του αγώνα και να σιγουρευτούν πως θα υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και θα εκλείψουν γεγονότα που μπορούν να οδηγήσουν σε τιμωρία έδρας.

Επαφές με οργανωμένους οπαδούς και διαρκείς συστάσεις περιλαμβάνει η ατζέντα της διοίκησης, καθώς το ματς είναι υψηλού κινδύνου και η ΠΑΕ θέλει όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι υποψιασμένοι.

Ήδη από την κυβέρνηση αντιμετωπίζεται ως crash test και ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, που προτίθεται να κάνει επαφές με τα αρμόδια όργανα και με τις ομάδες εν όψει της αναμέτρησης, προανήγγειλε πως τα νέα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας θα έχουν ισχύ από αυτό το παιχνίδι δίνοντας τη δυνατότητα στο διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι εφόσον σημειωθούν επεισοδιακές συμπεριφορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x