Stoiximan Super League

Γενική είσοδος στη Λεωφόρο από Παναθηναϊκό

Στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού τίθενται από αύριο τα εισιτήρια για το τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο. Γενική είσοδος στα 10 ευρώ ορίστηκε από την ΠΑΕ για το... αντίο.

Γενική είσοδος στα 10 ευρώ ορίστηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή.

Από την Παρασκευή τίθενται στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια, με τη διοίκηση να επιχειρεί να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους για να κλείσει με ωραίο τρόπο μία δύσκολη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Κυριακή 28 Μαΐου (18:15) τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Super League. Για τον τελευταίο αυτόν εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχει οριστεί ενιαία τιμή εισιτηρίων, € 10, για όλες τις Θύρες. Εξαίρεση αποτελούν οι Θύρες 10 (€ 20) και 3 (€ 30)

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο στις 10:00 και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους, τόσο μέσω viva.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων την Παρασκευή είναι 9:30 έως 17:30, το Σάββατο 10:00 έως 14:00 και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x