Πορτογαλία

Γεννημένος πρωταθλητής ο Λιούμπομιρ Φέισα!

Η Μπενφίκα κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία και ο Λιούμπομιρ Φέισα κατέγραψε μια απίστευτη στατιστική επίδοση.

Δέκα συνεχόμενα πρωταθλήματα μετράει ο Λιούμπομιρ Φέισα ο οποίος αποδεικύνεται ιδιαίτερα γουρλής στις ομαδές του τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έδωσε όσα περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» από αυτόν, αλλά οι αριθμοί έχουν διαφορετική άποψη για τον Σέρβο ποδοσφαριστή. Η Μπενφίκα κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και ο Φέισα σήκωσε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχε.

Το απίθανο αυτό σερί άρχισε να χτίζεται από τα χρόνια που ο Φέισα αγωνιζόταν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου,εκεί όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα των περιόδων 2008/2009, 2009/2010 και του 2010/2011. Στις 21 Ιουνίου του 2011 ο Σέρβος μέσος μετακόμισε στον Πειραιά,εκεί όπου κατέκτησε τα πρωταθλήματα Ελλάδας της σεζόν 2011/2012 και 2012/2013 με τον Ολυμπιακό. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπενφίκα,με την οποία κατέκτησε 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα Πορτογαλίας,ολοκληρόνοντας ένα απίθανο σερί 10 συνεχόμενων πρωταθλημάτων.



Επιμέλεια: Λευτέρης Τραϊκόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x