Γενικά

Γερό χαστούκι για Αούστρια!

Απότομη προσγείωση για την Αούστρια. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa, παρουσιάστηκε χαλαρή απέναντι στην Μάτερσμπουργκ, η οποία με μεγάλη ανατροπή έφυγε με το διπλό απ’ την Βιέννη (3-1).

Μπορεί να έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στο Europa,χάρη στη μεγάλη νίκη επί της Ριέκα, όμως στο πρωτάθλημα η Αούστρια συνεχίζει να απογοητεύει. Αυτή τη φορά η ομάδα του Φινκ είδε την Μάτερσμπουργκ να κάνει την ανατροπή και να φεύγει με το «διπλό» (3-1) από τη Βιέννη.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Φρίσενμπιχλερ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της αντίπαλης άμυνας και κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Έπειτα από πρέσινγκ ψηλά στα στόπερ, ο Πέρλακ έγινε αποδέκτης της μπάλας και στο 53’ ισοφάρισε. Στο 79’ ο Οκουγκάβα γύρισε το παιχνίδι και στο 81’ ο Πρέβλιακ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και την βοήθεια του δοκαριού χάρισε το τρίποντο στην Μάτσερμπουργκ.

Έτσι, η Αούστρια έμεινε για τέταρτο σερί ματς μακριά από τη νίκη και πλέον έχασε την επαφή της με τις πρώτες δύο θέσεις. Βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς και απέχει 13 από την πρωτοπόρο Στουρμ Γκρατς και 9 από την 2η Σάλτσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x