Stoiximan Super League

Απίστευτο τρολάρισμα Κλάους σε Τούντορ για τις μπαλαρίνες! (photos)

Σε οικογενειακό κλίμα και με τα προβλήματα να μπαίνουν στο συρτάρι για χάρη του ΠΑΟΚ, το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας. Την παράσταση έκλεψε ο Κλάους που τρόλαρε τον Ιγκόρ Τούντορ.

Η Δευτέρα ήταν αφιερωμένη στις σχέσεις των παικτών με την τεχνική ηγεσία στον ΠΑΟΚ. Έτσι μετά την κουβέντα στο γυμναστήριο της Νέας Μεσημβρίας το πρωί, το βράδυ ο Ιγκόρ Τούντορ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες του σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Το κλίμα ήταν άκρως οικογενειακό κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ.

Τα φώτα από την έξοδο της ομάδας τράβηξε ο Στέφανος Αθανασιάδης, που τρόλαρε τον Τούντορ για την ατάκα του με το μπαλέτο στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Δείτε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Το δέσιμο της ομάδας που είναι τόσο απαραίτητο για την επιτυχία δεν είναι μια διαδικασία που επιτυγχάνεται μονομιάς. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, καθώς και έντονες και αληθινές κουβέντες στα αποδυτήρια, ο Ίγκορ Τούντορ έδειξε το άλλο του πρόσωπο. Οργάνωσε ένα ομαδικό δείπνο για λίγη ώρα αποσυμπίεσης και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να συζητήσουν έξω από αποδυτήρια ή αγωνιστικούς χώρους. Ο φακός του Νίκου Βερβερίδη αποτύπωσε μερικές από τις χαλαρές στιγμές τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x