Ισπανία

Γεύμα συσπείρωσης παρέθεσε η Μπαρτσελόνα (video)

Θέλουν να δείξουν ότι είναι ενωμένοι, γι’ αυτό έφαγαν όλοι μαζί, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, σήμερα Τετάρτη, σε ένα εστιατόριο στην τουριστική πόλη Γκαβά.

Μπορεί η ομάδα να περνάει ένα από τα δυσκολότερα καλοκαίρια της ιστορίας της, όμως το πνεύμα ενότητας συνεχίζει να τη χαρακτηρίζει. Γι’ αυτό το λόγο η Μπαρτσελόνα παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι γεύμα συσπείρωσης, σε ένα εστιατόριο στην τουριστική πόλη Γκαβά, κοντά στη Βαρκελώνη.

Στο γεύμα αυτό το παρών έδωσαν τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής, Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και οι βοηθοί και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» έχουν δεχτεί αρκετή κριτική μετά από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, στις οποίες φαίνονται να είναι μαζί με το Νεϊμάρ, τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Βραζιλιάνο παίκτη της Παρί.

Το γεύμα αυτό, θέλουν να είναι η απάντηση στις κριτικές που κυκλοφορούν και στις φήμες πως το κλίμα είναι πολύ κακό στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Mundo Deportivo:



Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x