Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Αρρωστημένη κατάσταση…»

Για αρρωστημένη κατάσταση με παίκτες που δεν μπορούν να ενεργήσουν μέσα σε τόση αρνητική ενέργεια σε βάρος τους έκανε λόγο ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό.

Κλίμα που δεν επιτρέπει στην ομάδα του ΠΑΟΚ να αποδώσει όπως ξέρει και μπορεί αντιμετωπίζει στην Τούμπα, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου για τις διαρκείς αποδοκιμασίες κατά του ίδιου και των ποδοσφαιριστών.

«Υπάρχει μία αρρωστημένη κατάσταση εδώ. Καμία ποδοσφαιρική λογική. Για τρίτη χρονιά παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό, μόνο αρνητική ενέργεια. Επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές, τους δημιουργεί μεγάλη πίεση. Είναι Τούμπα αυτή έτσι όπως την έχουμε γνωρίσει; Να βρίζουν πρόσωπα από τα πρώτα λεπτά; Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η ποδοσφαιρική λογική. Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να φέρει μία ποδοσφαιρική λογική σε αυτή την ομάδα. Κι ελπίζω με το βιογραφικό που έχω δει και τις γνώσεις του να φέρει μία σωστή ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα», δήλωσε.

«Κάτι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε, αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Αθανασιάδη, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και τον Μακ και ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες. Το παιχνίδι νομίζω όμως ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος μας», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, έδειξε να συμβιβάζεται πλέον με το στόχο της δεύτερης θέσης: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Να δούμε και πόσοι έχουμε μείνει, γιατί έχουμε και σήμερα αρκετά προβλήματα. Και η δεύτερη θέση είναι για τον σύλλογο σημαντική, για να κερδίσουμε χρόνο. Η κατάσταση είναι δύσκολη αυτή την στιγμή πρέπει να φερθούμε σαν άνδρες όλοι μας, να κοιτάξουμε την ομάδα, γιατί είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που μένουν και η δεύτερη θέση είναι σημαντική γιατί σου δίνει απευθείας την θέση στους ομίλους του Europa League».

Όσο για τις παρεμβάσεις του Ιβάν Σαββίδη στο προηγούμενο παιχνίδι, τόνισε: «Άλλες αηδίες αυτές που άκουσα Δεν μου είπε ποτέ σε μένα τι να κάνω κι από ότι γνωρίζω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και στους άλλους προπονητές. Ήρθε να εμψυχώσει και την ομάδα και τον προπονητή. Δεν λέω ότι είναι σωστό. Θεωρώ ότι είμαι από τους λίγους, προσπαθούν άνθρωποι που είναι δίπλα του να του επιβάλουν άρρωστες απόψεις. Εγώ τον γνωρίζω και υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση».

Κληθείς να σχολιάσει όσα ακούγονται για τον ίδιο, είπε: «Για την προσωπικότητά μου, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι λένε αυτοί που συνεργάζονται μαζί μου Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι έξω. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι. Όλα τα υπόλοιπα πολύ εύκολα τα λέμε».

Αναφορικά με την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ τόνισε: «Γενικότερα η άμυνά μας είχε κρατήσει μέχρι ένα σημείο, και ο Κίτσιου και ο Τζιόλης και ο Τζαβέλλας. Το πρόβλημά μας είναι το γκολ. Κάποια στιγμή θα δεχθείς κι ένα γκολ και θα χάσεις. Μας λείπει το εύκολο γκολ, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια δεν είναι και τόσο τυχαίο το να μην μπορούμε να σκοράρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x