Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Μείναμε από δυνάμεις στο δεύτερο»

Στην έλλειψη φρεσκάδας στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το 1-1 με τον ΠΑΣ. Επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κινητικότητα. Ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλός και σίγουρα καλύτερος από τα ματς που είμαι εγώ εδώ, γιατί κάτι προσπαθήσαμε να κάνουμε. Είχαμε συνοχή στις γραμμές, ήμασταν κοντά στην περιοχή, είχαμε και το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, μείναμε από φρεσκάδα και δυνάμεις και δε δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Είχαμε μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Κλάους αλλά είχαμε και πρόβλημα στην κόντρα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για:

-το αν είδε βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι:
«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλό ρυθμό. Στο πρώτο 20λεπτο κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στο διάστημα που είμαι εγώ. Εκεί ήμασταν καλοί και μέσα στην περιοχή και ήμασταν οργανωμένοι και πίσω».

-τη μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη από την αρχή του ματς:
«Επιλογή μου ήταν. Μέχρι τα πλέι οφ θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και οι προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα ήταν εντονότερο. Κουραστήκαμε πολύ γρήγορα όμως. Μας έδωσαν τόσο χόρο τα Γιάννενα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν τόσο πολύ πίσω με πολλούς παίκτες, εμείς δεν είχαμε λύσεις, μας έλειψε κα η φρεσκάδα και φάνηκε μα νη θέλουμε και να μη μπορούμε. Δεν ήταν έτσι όμως. Ηταν το παιχνίδι των Ιωαννίνων που έκανε το ματς έτσι»

-την αιτία που η ομάδα έμεινε από δυνάμεις:
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Εκεί πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στη φυσική κατάσταση. Ξέρουμε ότι είμαστε στο τέλος της περιόδου αλλά πρέπει να βελτιώσουμε αυτό τον τομέα. Ηταν και η μεσημεριανή ώρα που έκανε πιο δύσκολο να ανταποκριθούμε…»

-την εικόνα του Κουλούρη, τη συμμετοχή του Πόζογλου και τις ευκαιρίες στους νεαρούς:
«Ο Κουλούρης προσπαθησε πολύ και ήταν αρκετά καλός. Και αυτός και ο Πόζογλου ήταν εκτός ομάδας και μακάρι να μπορέσουν να βοηθήσουν παραπάνω. Θέλουν διάρκεια και αυτοπεποίθηση και από την αρχή της χρονιάς έιναι κοντά στην ομάδα για να βοηθάνε περισσότερο. Είναι δύσκολο και για τους ίδιους. Θέλουνε τη στήριξη μας αλλά είναι καλοί παίκτες»

-τη σημερινή ισοπαλία και την επιστροφή στην τρίτη θέση:
«Σας είπα και την προηγούμενη εβδομάδα που ήμασταν δεύτεροι. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο η θέση τώρα. Στα πλέι οφ πρέπει να είμαστε έτοιμοι, εκεί είναι το θέμα»

-την παρουσία Χαρίση και Κοροβέση:
«Δεν το συζητάμε, είναι καλοί παίκτες δεν το συζητάμε…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x