Stoiximan Super League

Γι' αυτό «τρελάθηκε» ο Χάσι

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος αναλύει στο sport-fm.gr τα νέα δεδομένα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Μπέσνικ Χάσι και το ρίσκο που θα αναγκαστεί να πάρει.

Η αντίδραση του Μπέσνικ Χάσι στο άκουσμα των δυσάρεστων νέων για τον τραυματισμό του Βούκοβιτς, ήταν ενδεικτική του προβληματισμού του προπονητή των “ερυθρόλευκων”. Κάθε προπονητής άλλωστε έχει ως πρώτο μέλημα την επιστροφή τω διεθνών στους συλλόγους τους (από τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων) χωρίς να προκύψουν προβλήματα τραυματισμών και οι εξελίξεις με τον Βούκοβιτς ήταν ότι χειρότερο για τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αυτό που “τρέλανε” τον 45χρονο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος πάντως είναι ότι τραυματίστηκε παίκτης σε μια θέση που ο Χάσι καλείται να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση της εντεκάδας ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ήταν σε θέση να καλύψει άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη το κενό, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή η απουσία του Βούκοβιτς είναι ένα σημαντικό θέμα για την ομάδα του λιμανιού. Τα πράγματα όπως αναφέραμε και χθες και πριν γίνει ακόμα γνωστό ότι ο Σέρβος έχει υποστεί θλάση, είναι απλά.

Ο Μπέσνικ Χάσι είναι αναγκασμένος να ρίξει αμέσως στα “βαθιά” τον Μπιορν Ένγκελς και ο Βέλγος κεντρικός μπακ θα χρειαστεί να προσαρμοστεί άμεσα στη νέα του ομάδα. Με τον Μποτία να είναι χωρίς ματς σχεδόν δύο μήνες η επιλογή του Ένγκελς είναι”μονόδρομος”. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Χάσι έχει στο μυαλό του όχι μόνο το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη αλλά και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ (το βράδυ της Τρίτης) απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ο Αλβανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος θα μιλήσει με τον Βέλγο στόπερ για το βαθμό ετοιμότητας του Ένγκελς και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα πάρει τη θέση του Σέρβου.

*Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Στέφανος Καπίνο διαβεβαίωσε τον Μπέσνικ Χάσι πως είναι σε θέση ν' αγωνιστεί και πλέον η απόφαση για το ποιος θα υπερασπιστεί τα δοκάρια του Ολυμπιακού ανήκει στον 45χρονο τεχνικό.

*Οι “παγίδες” του ματς στην Ξάνθη είναι πολλές και οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή, στην προσπάθεια τους για να πάρουν τη νίκη.

*Επίσης οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει ν' αποφύγουν λάθη που έκαναν στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στον αγώνα κόντρα στη Λαμία. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη “φωτιά” απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα και θα πρέπει ν' αποφύγει παρόμοια νοοτροπία στο μεθαυριανό ματς στη Θράκη.

*Υπάρχει η σκέψη για δύο – τρεις αλλαγές (εκτός του στόπερ). Με το βλέμμα φυσικά στραμμένο και στο ματς της Τρίτης. Ακόμα όμως είναι σκέψη και όχι απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x