Αγγλία

Για αυτούς δεν έχει Boxing Day – Χριστούγεννα στα σπίτια τους

Οι πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Αγγλία, θα περάσουν μέρος των Χριστουγέννων μακριά από τις οικογένειες τους, ελέω Boxing Day. Ποιοι όμως στάθηκαν «τυχεροί στην ατυχία τους»;

Οι διακοπές των Χριστουγέννων παραδοσιακά προσφέρονται για ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές ακόμα και για ποδοσφαιριστές, σε όλα τα μέρη του κόσμου εκτός… από τη Αγγλία.

Τα παιχνίδια της Boxing Day πλησιάζουν, η αγωνία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης κορυφώνεται όμως η τύχη κλείνει το μάτι σε μερικούς παίκτες οι οποίοι λόγω καρτών και τιμωριών τίθονται εκτός διάθεσης του προπονητή τους.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών παρόλα αυτά οι Άγγλοι δεν σκέφτονται τις βόλτες, τα δώρα και τα εορταστικά δείπνα, αλλά προσμένουν τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής τα οποία θα διεξαχθούν 26,27 και 28 Δεκεμβρίου.

Η πιο σημαντική και «τρανταχτή» απουσία θα είναι αυτή του Ντιέγκο Κόστα ο οποίος μάλιστα διάγει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε 17 αγώνες και φιγουράρει στην 1η θέση των σκόρερ στο Νησί. Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν στην αναμέτρηση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ο Ισπανός επιθετικός αντίκρισε την 5η κίτρινη κάρτα του και θα μείνει εκτός αποστολής για την Τσέλσι στον αγώνα με την Μπόρνμουθ όπως και ο Ν’Γκολό Καντέ ο οποίος συμπλήρωσε επίσης κάρτες.

Ένας άλλος επιθετικός που θα απολαύσει την χριστουγεννιάτικη οικογενειακή θαλπωρή είναι ο Τζέιμς Βάρντι ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα στην ισοπαλία της Λέστερ με την Στόουκ. Έτσι θα χάσει την κρίσιμη αναμέτρηση των «αλεπούδων» κόντρα στην Έβερτον, μαζί με τους Φουτς και Χουλτ.

Θα λάμψει δια της απουσίας του όμως και ο Κουν Αγκουέρο ο οποίος κόντρα στην Χαλ θα εκτίσει το τέταρτο και τελευταίο ματς της τιμωρίας του, και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Μάντσεστερ.


Αναλυτικά οι τιμωρημένοι παίκτες:

Μπέρνλι: Μάθιου Λότον
Τσέλσι: Ντιέγκο Κόστα, Ν’Γκολό Καντέ
Λέστερ: Τζέιμς Βάρντι, Κρίστιαν Φουτς, Ρόμπερτ Χουτ
Μάντσεστερ Σίτι: Σέρχιο Αγκουέρο
Στόουκ Σίτι: Μάρκο Αρναούτοβιτς
Γουέστ Χαμ: Πέδρο Ομπιάνγκ

Επιμέλεια:Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x