Super League 2

Για δύο χρόνια στον ΟΦΗ ο Όστοϊτς

Παίκτης του ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Μπράνκο Όστοϊτς, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς. «Ξέρω πού έχω έρθει», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Παίκτης του ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Μπράνκο Όστοϊτς, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα για τα επόμενα δυο χρόνια ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός Μπράνκο Όστοϊτς.

Ο Όστοϊτς συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, υπέγραψε την Τετάρτη (20/7) το πρωί το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα και εντάχθηκε και επίσημα στο ρόστερ του ΟΦΗ για την Football league.

Mε την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο ΟΦΗ, «θωρακίζει» την αμυντική του γραμμή, με δύναμη, εμπειρία και προσωπικότητα, καθώς ο Όστοϊτς προέρχεται από τρεις καλές χρονιές με την Βέροια, στην Σούπερ Λίγκα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Οστοιτς ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι "είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι ο ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω που έχω έρθει. Είναι ομάδα με δυναμική και φανταστικούς φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι εκπληκτική. Επίσης διαπίστωσα ότι η ομάδα διαθέτει ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο".

Για την υπόσχεση που δίνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ, ο Μπράνκο Οστοιτς ανέφερε ότι "θα δώσω το 100% μέσα στο γήπεδο. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δίνω ότι έχω και δεν έχω μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα κάνω και στον ΟΦΗ, για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ".

Ποιός είναι

Ο Μπράνκο Όστοϊτς γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1984 στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά μεγάλωσε στην Σερβία. Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Σερβίας και έχει καταγράψει 63 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Βέροια, με την οποία έκανε 58 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα και 7 στο Κύπελλο Ελλάδος. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός μέσος. Εχει ύψος 1μ87».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x