Ισπανία

Για εκδίκηση «διψά» ο Μουρίνιο!

Διπλό στόχο φαίνεται να έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο για το Super Cup Ευρώπης. Πρώτον, να κερδίσει τον τίτλο με τη Γιουνάιτεντ και δεύτερον να «πονέσει» τη Ρεάλ για όλα όσα του έκανε στο παρελθόν.

Να εκδικηθεί τη Ρεάλ θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο στο Super Cup Ευρώπης, κερδίζοντας τον τίτλο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου πως δεν έχει ξεχάσει τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν οι διοικούντες τους «μερένχες». Συνεπώς, μέσω αυτού του παιχνιδιού, του παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία να τους εκδικηθεί, «αρπάζοντας» το τρόπαιο μέσα από τα χέρια τους.

Παράλληλα, τόνισε πως το να έρχεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ έχει μια ιδιαίτερη σημασία για εκείνον για πολλούς ακόμη λόγους.

Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που έδωσε στην UEFA δήλωσε πως: «Βλέπω τη Ρεάλ ακριβώς όπως είναι. Μια εκπληκτική ομάδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Καλούμαστε, λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη πρόκληση».

Συνέχισε, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα του ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων»: «Αυτή είναι μια νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαθέτει μια γενιά εξαιρετικά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, όπως ο Λουκάκου και ο Πογκμπά. Πέρυσι κατακτήσαμε το Europa League. Φέτος, διεκδικούμε το τρόπαιο έναντι της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης».

Έκλεισε, αναφέροντας: «Θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι, ενόψει της ερχόμενης σεζόν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x