Stoiximan Super League

Για μία νέα αρχή ο ΠΑΟΚ

Ένα μήνα χωρίς νίκες συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιθυμεί σήμερα να κάνει μία νέα αρχή απέναντι στον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο. Πολλές απουσίες για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την πρώτη του νίκη μετά τις 17 Ιανουαρίου, όταν είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 της Βέροιας, ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από εκείνη την ημέρα και μετά οι Θεσσαλονικείς μετρούν επτά ματς χωρίς νίκη (4 ισοπαλίες και 3 ήττες), κάτι που ελπίζουν να σταματήσει στην έδρα του «τριφυλλιού».

Ο Ιγκόρ Τούντορ καλείται να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, αφού εκτός είναι οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μπερμπάτοφ και Βίτορ, ενώ χθες προέκυψε ο ξαφνικός αποκλεισμός του Σκόνδρα λόγω ίωσης.

Κάπως έτσι ο Κροάτης τεχνικός κατέληξε στα εξής πρόσωπα: Κάτω από τα δοκάρια ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μαλεζά, Χατζηισαϊα και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Χαρίσης και Τσίμιροτ, με τους Κίτσιου και Λέοβατς ως φουλ-μπακ. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας, με το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μακ και Μυστακίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελίσσας, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Αντόνις, Γκολάσα, Σάμπο και Κάκκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x