Super League 2

Για να «σβήσει» την τιμωρία

Δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Καλλιθέα, έχοντας ως στόχο εκτός από τη νίκη, να φτιάξει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία ενόψει play-off. Ντακόλ ή Κρισάντους.

Το ‘κάνε πρόσφατα, θέλει να το επαναλάβει. Η ΑΕΚ θα επισκεφθεί σήμερα τον Ταύρο, όπου πριν μόλις δύο εβδομάδες επικράτησε 3-1 του Φωστήρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα αντιμετωπίσει (15:00, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr, ΟΤΕsport1 ) αυτήν τη φορά την Καλλιθέα, η οποία χρησιμοποιεί ως έδρα τη φετινή σεζόν (μαζί με τη Νέα Σμύρνη) το συγκεκριμένο γήπεδο.

Η αφαίρεση των τριών βαθμών από το πρωτάθλημα για τα όσα συνέβησαν στο Κύπελλο είναι πιθανόν να κοστίσει έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία των play-off και για αυτό μόνο αδιάφορο δεν είναι το σημερινό ματς για τους «κιτρινόμαυρους», που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Παράλληλα, υπάρχει ενδιαφέρον και για αναμέτρηση της δεύτερης, Παναχαϊκής, κόντρα στον ΑΟ Χανία, αλλά και σε αυτό του τρίτου, Απόλλωνα, με την Επισκοπή στην Κρήτη.

Η Καλλιθέα είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας και είναι έναν μήνα αήττητη, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία της ματς. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ έληξε 5-1. Ο Μπρέσεβιτς είχε σημειώσει χατ-τρικ και οι Αραβίδης, Ντούνης από ένα γκολ, ενώ είχε μειώσει σε 3-1 ο Ντουρμισάι.

Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σοϊλέδης αριστερά και ο Ρόβας δεξιά ελλείψει του διεθνή Μπακάκη. Ο Κολοβέτσιος θα είναι στο κέντρο της άμυνας και θέση δίπλα του διεκδικούν οι Σαρρής, Λαμπρόπουλος. Γιόχανσον και Ανάκογλου θα είναι στη μεσαία γραμμή. Δεξιά ο Πλατέλλας και λογικά ο Μπαρμπόσα αριστερά. Ο Αραβίδης θα είναι στην κορυφή και ο Ντακόλ πίσω του. Είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Κρισάντους στην κορυφή, με αποτέλεσμα ο Αραβίδης να πάει αριστερά και ο Ντακόλ να μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x