Champions League

Για να θυμούνται οι παλιοί: Τώρα ο Μπενζεμά και πιο πριν ο... Ρεδόνδο (video)

Σακούλες μοίρασε ο Καρίμ Μπενζεμά στην άμυνα της Ατλέτικο, κάνοντας την ντρίπλα της χρονιάς. Σε πολλούς, ο... χορός του Γάλλου στο «Βιθέντε Καλντερόν» θύμισε την ιστορική ντρίπλα του Ρεδόνδο.

Ένα από τα highlight της σεζόν χάρισε σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της οικουμένης ο Καρίμ Μπενζεμά το βράδυ της Τετάρτης στο «Βιθέντε Καλντερόν». Ο Γάλλος... έπαθε Ροναλντίνιο και χόρεψε όλη την άμυνα της Ατλέτικο πριν σερβίρει το γκολ στον Ίσκο και μοίρασε σακούλες... κάνοντας όργια πάνω στον ασβέστη.

Σίγουρα, οι αμυντικοί των «ροχιμπλάνκος» το βράδυ έβαλαν ειδήσεις για να δουν και να καταλάβουν από που τους ήρθε ή μάλλον... από που τους έφυγε, γιατί αποκλείεται να πήραν χαμπάρι εκείνη την ώρα. Ο τύπος, πέρασε ολόκληρος από το μάτι της βελόνας.

Λοιπόν, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι πιο νέοι. Μια αντίστοιχη ντρίπλα, την οποία μας θύμισε ο Μπενζεμά, είχε κάνει πριν περίπου 17 χρόνια ο Ρεδόνδο. Ήταν μια από τις πιο ξακουστές ντρίπλες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ιστορίας.

«Θύμα» του Ρεδόνδο, τη σεζόν 1999-2000 ο Χένινγκ Μπεργκ, που σίγουρα για χρόνια έβλεπε την σκηνή σαν εφιάλτη στον ύπνο του...
Δείτε την ντρίπλα του Μπενζεμά, θυμηθείτε εκείνη του Ρεδόνδο και καλή απόλαυση!





Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x